Documenten inscannen

Wij kunnen uw documenten professioneel voor u inscannen. Van simpele A4-tjes tot bouwtekeningen. Van een enkel document tot complete archieven. Snel en vakkundig. In kleur en zwart-wit.

Om kosten te besparen worden documenten steeds meer omgezet naar digitale documenten. Het opzoeken is ook veel eenvoudiger dan in een papieren archief. Vervuilde scans kunnen we opschonen en de scans kunnen worden omgezet in OCR zodat de documenten weer te bewerken zijn in Word en Excel.

Foto’s en tekeningen inscannen

Oude foto’s en tekeningen kunnen wij voor u inscannen en eventueel bewerken.

De kosten voor het scannen zijn euro 2,10 incl. btw voor de eerste pagina. Voor de vervolgvellen is het euro 0,25 incl. btw per pagina. Bij grote hoeveelheden krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

De ingescande bestanden geven wij u mee op een meegebrachte usb-stick of externe harde schijf. Voor het doormailen van de bestanden naar uw e-maildres zijn komen er kosten bij van euro 2,00 incl. btw.

Groot formaat inscannen

Bij het groot formaat inscannen hangt het van de dikte van het materiaal (papier en gebruikte techniek voor de gemaakte afdruk) af wat de mogelijkheden zijn voor het inscannen.

De bestandsformaten die u mee kunt krijgen zijn pdf, jpg, png of eventueel en ander bestand in overleg.