Laat bij ons uw huisstijl ontwerpen

Logo

Bent U toe aan een nieuwe huisstijl en logo?
 Een team van professionele medewerkers met nieuwe frisse ideeën staan voor
U klaar! Ook als u een eigen ontwerp heeft gemaakt, kunnen wij u van dienst zijn. Het samenspel van uw ideeën en onze professionaliteit levert mooie resultaten op.

Iedereen is van harte welkom bij ons: bedrijven, zelfstandigen en particulieren.

Huisstijl

Voordat wij beginnen aan het proces van het ontwerpen, vindt er eerst persoonlijk gesprek plaats. Hierdoor kunnen wij een passende huisstijl voor u ontwerpen! In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan op het gebied van huisstijl ontwerpen.

Een goede huisstijl straalt uw professionaliteit uit en geeft u een perfecte basis om mee verder te gaan. Naast een goed ontwerp voor uw huisstijl zijn we ook bedreven in de afronding. Als uw ontwerp gereed is gaan we over tot het drukwerk. Al het drukwerk wordt gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier en voorzien van het FSC keurmerk.

Visitekaartjes

Na het kennismakingsgesprek beginnen we met het ontwerpen van het logo. Als deze er al reeds is  de stap daarna het visitekaartje. De visitekaartje worden naar eigen wens en in overleg met ons ontworpen. Het ontwerp kan in zwart-wit, kleur, enkelzijdig, dubbelzijdig, visitekaartjes als klapkaartje en meer. Een visitekaartje zien wij als een communicatiemiddel die u bij de klant achterlaat als u uw contactgegevens op een presentatievolle manier achter wilt laten.

In de winkel kunt u met één onze medewerkers de mogelijkheden bespreken. Diverse papiersoorten zijn mogelijk. Wij kunnen de visitekaartjes voor u printen of laten drukken.

Briefpapier & Enveloppen

Na het visitekaartje komt  het briefpapier en de enveloppen. Het ontwerp van het visitekaartje wordt doorgevoerd in het briefpapier en de enveloppen uiteraard. Zodat u een overzichtelijk en heldere huisstijl krijgt. Het briefpapier kunnen wij voor u de drukken en printen. Het briefpapier gebruiken wij ook vaak voor gepersonaliseerde mailingen. Vanwege alle facturatieprogramma’s krijgt u van ons ook een digitaal bestand van het briefpapier die geschikt is om te gebruiken voor uw facturen.

Voor de enveloppen zijn er diverse formaten mogelijk, net zoals de keuze uit geen venster, venster links of venster rechts. Grote oplage’s enveloppen laten wij drukken. Kleine oplages worden geprint bij ons in de winkel.

 

Flyers en Folders

Flyers & folders brengen uw bedrijf, cursus, workshop of product goed onder de aandacht. Van het ontwerpproces tot aan het drukwerk kunnen wij deze voor u verzorgen. De flyers & folders kunt bij ons laten printen of drukken.

Voor het printen kunt bij ons langs komen in de winkel en meestal gelijk laten afdrukken.
Het drukwerk heeft een langere levertijd, maar kan vaak wel binnen 1 á 3 werkdagen geleverd worden.

•   Oplages naar eigen wensen

•   Alle formaten zijn mogelijk

•   Diverse papierkeuzes

Brochures / Magazines

Readers en scripties

Voor diverse klanten verzorgen wij readers ter ondersteuning van hun lessen.

Studenten komen bij ons regelmatig scripties afdrukken en inbinden.

De readers en scripties worden ingebonden met plastic voor en achter ter bescherming en voorzien van een stevige ijzeren wire-o. Lijmen is ook mogelijk, maar vraagt wel een langere verwerkingstijd.

Boeken

E-books

Mailingen