Welkom bij Copy Kronenburg in Arnhem

In 1990 zijn Ben en Marijke van Asselt begonnen in Arnhem-Zuid met een Copy-shop (zoals dat vroeger heette). De zaak was meteen een enorm succes. Er stonden 7 kopieermachines waar de klant zelf zijn werk kon kopiëren, bij de kassa stonden tellers voor het afrekenen.

In de 27 jaar die volgde is er veel verandert. Copy Kronenburg is uitgegroeid tot een compleet Repro en Sign bedrijf. Alles, maar dan ook werkelijk alles op het gebied van printen, kopiëren, scannen, bedrukken en nabewerking is bij Copy Kronenburg dagelijkse kost. Voor zakelijke klanten drukwerk zoals flyers, posters, briefpapier enveloppen en visitekaartjes. Niet alleen geprint maar ook eventueel voor u ontworpen. Nieuwe huisstijl of bestaand ontwerp eventueel aangepast.

Veel scholen en opleidingen laten hun cursusmateriaal door ons uitprinten en/of inscannen en in handzame mappen doen.
Voor menige kapper, schoonheidssalon en nagelstudio heeft Copy Kronenburg de belettering en raamdecoratie verzorgd.

Ook de particuliere klant kan ons goed vinden voor uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaartjes, foto’s op canvas maar ook kan de klant zelf nog zijn (soms vertrouwelijke) papieren kopiëren.

Het bedrijf zit nog steeds in Arnhem-zuid pal achter winkelcentrum Kronenburg dus het hart van Arnhem-Zuid.

De klanten kunnen voor de deur parkeren en hun werk ophalen, maar het kan ook bezorgd of verstuurd worden.

Voor starters en ervaren professionals

Voor startende ondernemers is het belangrijk een mooie, opvallende huisstijl te hebben, maar ook bestaande bedrijven willen soms een nieuwe of aangepaste huisstijl laten ontwikkelen. Onze professionele medewerkers vinden het fijn u van advies te dienen en wij realiseren een ontwerp voor een scherpe prijs, omdat wij de mensen in huis hebben. Ook uw eigen inbreng kan voor een verrassend resultaat zorgen.

Op onze website leest u er over. Over onze dienstverlening, over onze service en over de mensen achter onze service. Alles om uw printwerk, drukwerk maar ook sign, billboards, stoepborden, lichtreclame, lichtbakken en meer zullen wij tot uw volle tevredenheid verzorgen.

Een bijzonder kenmerk van ons bedrijf is het persoonlijke contact. Wij leren u graag kennen zodat we niet alleen met u meedenken maar dat we zelfs vooruit denken! De laatste jaren hebben wij uitgebreid met een afdeling grafische vormgeving en reclame uitingen op panden, abri’s, stoepborden, billboards, vlaggen, roll-up banners, spandoeken, canvas, stickers en etiketten. Bij Copy Kronenburg kunt u altijd terecht.